To może znajdziecie sposób na moja siecówkę Realtek 8139 która działa od strzału w leo o snow 32 a nie chce zaladować kexta w 64 bit. Może jakaś edycja jakiegoś pliku??
Czekam na sugestie bo mi się skończyły pomysły.
A380 zapięty. Dziwnym sposbem nie wyświetla mi dysków wewnętrznych na pulpicie tylko te dokładane na usb. Swojego USB też nie pokazuje. Podobnie jak w A354 w 32 bitach działa wszystko a w 64 tylko grafa na stringu. Brak sieci i dźwięku. Zastanawiam się czy to nie przez to, że mam dopisany string sieciówki do com.apple.Boot.plist. Jak do tej pory 0 kernel panic, 0 zawieszek, 0 innych problemów.
Ja już się poddałem z tą siecią w 64 bitach. Z grafiką nie mam problemów, nowy quicktime w połączeniu z perianem świetnie działa. Ta nowa tapeta aurora jest jakby przyjemniejsza.
Dlaczego nie wyświetla mi dysków na Biurku jedyny dostęp do nich mam z findera.
No nie do końca... zobacz jak wyglądają preferencje systemu... i zwróć uwagę na ikonki dysków w finderze - są takie same jak zamontowanych udziałów sieciowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.