Video: ATI Mobility FireGL V5200 256MB, screen resolution is 1400x1050
...
Video works (QE/CI and resolution change) with ATI EFI strings injected through com.apple.Boot.plist and legacy ATI framebuffers in ATINDRV.kext.
Czyli istnieje przynajmniej jeden egzemplarz tej karty, który działa. Przejrzyj ten temat, laptop co prawda zupełnie inny, ale gość też ma tę ati i ją odpalił:
Niestety to nie działa ale znalazłem kexty do ATI FireGL v5200 tylko gdzie mam je wrzucić? A kexty są uruchamiane już przy odczycie płyty czy dopiero podczas instalacji?Bo jak podczas instalacji to mi to nic nie daje ,bo mi się instalacja nie załancza.Aha dodam jeszcze ,że mam zainstalowanego OS X na dysku ale instalowałem go na zasadzie podpięcia go do innego PeCeta ,lecz u mnie nie "odpala się" (z resztą na tamtym PC też nie działa).Dochodzi do czasu kiedy kręci się kołeczku pod Logo Apple.Dodam że MAC jest zainstalowany SAM na drugiej partycji.Od pewnego czasu mam do niego (na partycję)wgląd.Przedtem nie widziałem go(partycji) w moim komputerze ,nie wiem dlaczego teraz go widze ponieważ przed nagraniem MAC-a formatowałem go pod MAC-a.
EDIT
Pobrałem kexty ale okazuje się że one są już na dysku na którym jest zainstalowany MAC.
Na tym filmiku widać że gość ma MAC-a na Lapku z FireGL - tak pisze w rozwinięciu.Nie wiem czy to ma znaczenia ale nie jest napisana tam że to V5200.
Film -
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=mOlDlrB3HzM
[ Komentarz dodany przez: 314TeR: 2011-05-31, 23:29 ] Na forum obowiązuje regulamin - proszę się z nim zapoznać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.