Wiesz co musze to obadać. Ale ostatnio nagrywałem kumplowi wokale i wziałem kompa do niego, miałem przez godzine jaja bo na jego TV przez podłączenie DVI>HDMI było czarno i musiałem specjalnie do domu wracac po mój monitor i wtedy dopiero zaskoczył. Jednak u siebie w domu nie odłączałem TV. System śmiga jak tv jest wyłączony ale nie sprawdzałem co jest jak wyjme kabel z karty graficznej. No więc tez na to luknę
Obecnie: Macbook 5.2 [MC240] Air Port Extreme
No ja posiadam Bo w salonie obok mam zaraz TV, na nim film se zapuszczam, albo jak nagrywam w logic to mikser z efektami do tv a na głównym mam główny interfejs. Świetna wygoda
Co do ATY_init, dodano obsługę 2 x DVI ? czy tez poprawiono ze ma działać na 1 wyjściu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.