Po zainstalowaniu Chameleon 2.0 rc4 system nie startuje z parametrem mimo ze jest na miejscu
A czy na pewno wpisujesz ten parametr do właściwego com.apple.Boot.plist? Czyli w Extra.
Jeśli tak, to czy przypadkiem Chameleona nie korzysta przy bootowaniu z plików na innej partycji/dysku?
Jak pamiętam u mnie mam wpisane z "-"... nie upieram się, bo pierwszy raz korzystam z Chameleon'a po dłuuuugiej przerwie... wcześniej używałem PC_EFI a tam wpisywałem -x32.
Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4232 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-12-23, 14:50
Wypowiedź Zef'a odnosiła się właśni do wersji RC4.
Wiadomo, że z hackintoshem nigdy do końca nie wiadomo ale sprawdzałem i u mnie taka flaga działa i z RC3 i z RC4.
Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4232 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-12-23, 15:37
To ja przypomnę swoje pytanie, które nieco zniknęło w świetle "minusów":
Cytat:
A czy na pewno wpisujesz ten parametr do właściwego com.apple.Boot.plist? Czyli w Extra.
Jeśli tak, to czy przypadkiem Chameleona nie korzysta przy bootowaniu z plików na innej partycji/dysku?
Wypowiedź Zef'a odnosiła się właśni do wersji RC4.
Wiadomo, że z hackintoshem nigdy do końca nie wiadomo ale sprawdzałem i u mnie taka flaga działa i z RC3 i z RC4.
Zwracam honor... sprawdziłem i u siebie mam bez "-"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.