No ale przecież system wstaje w 64 bitach. W 32 działały mi sterowniki do siecówki bez modyfikacji , w64 tylko te zmodyfikowane. Jak wrzuciłem te zwykłe by sprawdzić jak właściwie wstaje system i czy napis 64 bitowe rozszerzenia włączone to nie ściema, to nie miałem połączenia z siecią. Więc o co wam chodzi?
Tak bo było mi go łatwiej zastosować przy instalacji retaila. Dziwnym trafem nie mogłem zainstalować innego chameleona z poziomu systemu odpalonego na dysku USB. Zawsze wywalało mi że wystąpiły jakieś błędy. RC3 się zainstalował, przekopiowałem do utworzonego przez niego katalogu Extra/Extensions 64 bitowe pliki dźwięku i obsługi innego sprzętu w tym sieciówek. Zrobiłem restart system wstał z kernelem 64 bit i tak działa. Wszelkie rozszerzenia działają jako 64 bit. Zastanawiam się więc w czym leży poruszany przez was problem. EFI pokazuje 32 ale system pracuje w 64 jak wynika z załadowanych rozszerzeń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.