A jaka jest szansa, że wersja finalna będzie w takiej samej formie jak GM ? i czym właściwie się one różnią ?
po prostu poprawią ewentualne błedy jeśli zauważą , a potem szybko mogą umieścić na swoich serwerach i w sklepie mac app store dla kupujących (w którym jest tylko w sprzedazy), juz nie ma mozliwości kupienia płyt dvd jak było ze Snow
Potem po wydaniu finalnej bedziemy mieli juz tylko aktualizacje poprawiające błędy + nowe funkcje np. 10.7.1 10.7.2 .....
_________________ 10.8 ML
10.7.4 retail 64 bit Chameleon DSDT|Celeron DualCore E1400 (vanila kernel outof box)|Gigabyte GA-EP41-UD3L -Audio ALC888|AudioUSB SWEEX SC004(outof box)|LAN RTL8111 (kext+EFIString)|GeForce 9400GT (EFIString)
Informacje nowości newsy ze świata Hackintosh.Video, poradniki, niezbędne pliki instalacyjne.Więcej na http://forum.osx86.org.pl...t1978.htm#19481
Tez mi sie wydaje ze aktualny system poleci za tydzien do Appstore. Z drugiej strony jednak dziwne, nie bylo filmiku po instalacji, przyzwyczajono mnie ze takowy na 100% byl w kazdym kolejnym od 10.3 wiec to juz cos znaczy. Ogolnie podsumowujac dla zwyklego zjadacza chleba to system jest bardzo do uzytku, natomiast mi wychodza roznego rodzaju niedogodnosci na kazdym kroku.
Zastanawiam sie jak te wszystkie ficzery wylaczyc i powrocic do sposobu uzytkowania rodem z SL bo wracac tam nie chce tu jest sporo szybciej.
_________________ Lion na XPC z FakeSMC, DSDT Fix. P5Q Deluxe/8800GT/C2Q (Cstates by Asus UEFI)
_________________ Pentium G620 LGA1155 ASRock H61DE/S3 2x2GB RAM DDR3, Radeon HD5450, Samsung F1 500GB Fortron 350W MDN Windows 7 HP Mac OS X Lion 10.7.3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.