Wysłany: 2011-09-28, 19:09 Nowe kexty do sieciówek Realtek'a 81xx od Lnx2mac !
Lnx2mac wydał nowe sterowniki do kart Realteka. Dodana została obsługa m.in kart RTL8111E, RTL8111E-VL, oraz RTL8111F czyli kodeków występujących na nowych płytach pod Sandy Bridge. Steroniki zostały przepisane praktycznie od początku na podstawie sterowników linuxowych r8168 v024.
Nie miałem niestety przyjemności sprawdzać poprzednich sterowników, bo dopiero od tygodnia mam Asusa P8Z68 Deluxe (wcześniej MSI P35 Neo2 FR) i permanentny brak czasu na dopieszczenie DSDT, odpalenie Sleep itd...
Wow, to w takim razie ominie mnie najfajniejsza część zabawy Dzisiaj odpalenie retaila to jest już naprawdę bułka z masłem, nie to co moje początki na 10.5.1 distro Kalyway Jak tylko pojawi się więcej czasu, to zgłębię temat, widziałem nawet wątek na forum.
Jeszcze pytanie techniczne, bo Panowie pewnie przerabiali już kilka razy P8Z68 Deluxe i podobne dylematy Lepsza karta sieciowa Intel czy Realtek?
czy widzieliscie nowe kexty od realteka ? jakos to info mi umknelo, albo go nie bylo - nie mowie o tych od Lnx2mac, tylko oficjalne pod 10.7 - jak nie bylo to wrzuccie info w nowosci, bo uprawnien nie mam, aby tam temat zalozyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.