Dzięki za linka dee, ciekawe rzeczy... u mnie zawsze miałem taki komunikat przy starcie, ale nigdy nie zaobserwowałem spowolnienia w działaniu FireWire, ani "zawieszeń" przy starcie...
byc moze to metoda patchowania AppleSMBIOS ma jakis wplyw na to. Ja cisne na smbios.plist w /Extra i niemodyfikowanym i mialem taki problem...a na modd'owanym AppleSMBIOS bez smbios.plist jakos tam lecialo tyle ze alert byl widoczny w logach.. ale to dyskusja na inny dział chyba
pozdr
laborman napisał/a:
Noż, kur... co z tym PC_EFI . Świeżutki snow i DAMN!!!!! znowu nie żyje. Poazuje się na chwilę boot HFS+ i reset. AAAAAAAAAAAAAA!!!!!
mialem taak wczoraj przy pierwszej probie zaladowania boot'a ale poprawilem instalacje na partycje ze Snow'em Chameleonem2 i normalnie skopjowalem żywcem boot'a i polecialoooo do przodu
Ja nie używam na razie /Extra - wszystko wrzucam do /S/L/E... jak będzie snow opanowany to się będzie wyciągać do /Extra co działa. Dzięki temu OS sam się martwi jak zbudować mkext'a.
Ja nie używam na razie /Extra - wszystko wrzucam do /S/L/E... jak będzie snow opanowany to się będzie wyciągać do /Extra co działa. Dzięki temu OS sam się martwi jak zbudować mkext'a.
zastanawialem sie, bo przy x64 kernelu te same kexty ktore niby maja byc x64 nie ladowaly sie poprawnie np. DSMOS a wrzucilem je jak mowisz do S/L/E zeby nie bylo dependecies jakis dzikich... i niestety nie zaladowalo to systemu...stad pytanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.