Z tego co wyczytałem z blogu netkasa:
1. Jeśli ktoś używa sleepenabler'a to należy go podmienić na nowy, inaczej KP
2. Karty NV z serii 7xxx, niestety nie działają w 64bit, ale w 32 powinny.
3. Niektóre ATI 4xxx wymagają dodatkowej paczki instalacyjnej...
marcias napisał/a:
Tylko kurna chata z poziomu Leo 10.5.8 nie idzie usunąć
Jak nie da się...
Kasujesz go i startujesz Snow z -f i pozamiatane...
No właśnie skurczybyka nie idzie usunąć. Mało z tego, spod Leo nie widac wogóle plikow na dysku gdzie mam Snow, muszę dać pokaż pliki ukryte i dopiero widać. Ale robie inny eksperyment.
wiem wiem 314TeR ja to wszystko znam ale chciałem sobie porównać od kolegi bo mamy takie same grafy jednak moja nie odpala od pierwszego razu tylko potrzebuje uśpienia a jemu odpala wiec chciałem porównać te wpisy może coś ma dodanego co mi pomoże
Po upgrade Snow zachowuje się dziwnie. Mam wrażenie że operacje dyskowe wyraźnie zwolniły. Widać to szczególnie gdy próbuje zapisać plik na dysku to system zastanawia się trochę co ma zrobić w 10.6.1 było to błyskawicznie.
4870 pod 10.6.2 działa prawidłowo w 32bitach, 64 jeszcze nie sprawdzałem... niestety do niedziałającego restartu dołączył sleep i shutdown, ale nie wiem czy nie wina to uruchomionego LPC... ale za to mam Vanillowy SpeedSteep pod Snow bez błędów CST... temperatury jak pod Windows...
Here are the Kext to get rid of the Kernel Panic with nvidia 7 series cards in 10.6.2. Full Q/I and C/I. just download and place in /System/Library/Extensions/
U mnie z Rebel_Efi po update do 10.6.2, przy starcie po załadowaniu kextów mam czarny ekran [chyba z grafa coś nie tak]. Psystar zaraz na 2 dzien po wydaniu update zrobiło jaką aktualizacje do swego softu. Pomogła tylko tyle, że nie mam KP od razu ale jest nadal ciemnia. Jak uruchamiam z płytki Rebel_Efi to startuje, ale w trybie safe mode [ próbowałem NVenabler.kext 64bit i tez nic ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.