Gdy nowe wpisy pojawiaja sie u gory to nie trzeba przewijac okna na dol i od razu rzucaja sie w oczy. Poza tym, przynajmniej moim zdaniem, taka odwrocona kolejnosc jest bardziej naturalna. Jak tam zajrzalem pierwszy raz, to myslalem, ze nowe wpisy sa u gory i dopiero jak odpisalem na wiadomosc, to nadzialem sie na to, ze kolejnosc jest odwrocona. Nie wiem, moze wynikalo to z mojego przyzwyczajenia - przewaznie we wszystkiego rodzaju komenarzach na roznych stronach, nowe wpisy pojawiaja sie u gory.
Gdy nowe wpisy pojawiaja sie u gory to nie trzeba przewijac okna na dol
Nie trzeba... okno samo się przewija...
kipero napisał/a:
taka odwrocona kolejnosc jest bardziej naturalna
Nic bardziej mylnego... czy piszesz na kartce od dołu strony do góry? czy książkę czytasz od tyłu, do pierwszej strony?
Wszystkie komunikatory, chaty, irc, forum, itp itd zawsze mają nowszy post pod spodem...
kipero napisał/a:
przewaznie we wszystkiego rodzaju komenarzach na roznych stronach, nowe wpisy pojawiaja sie u gory.
Nowy design forum, bo standartowe subsilvery itp. sa tandetne Moze warto to zmienic jestem webdesignerem i interesuje sie trendami web 2 moze kiedys cos zmajstruje i zaprezentuje wam
Nowy design forum, bo standartowe subsilvery itp. sa tandetne Moze warto to zmienic jestem webdesignerem i interesuje sie trendami web 2 moze kiedys cos zmajstruje i zaprezentuje wam
Bardzo chętnie bym również i ja zobaczył nasze forum z nowymi tematami wyglądu - np. około makowe (ale nie koniecznie). Obecnie od początku tego forum używam tematu unMods (najbardziej przejrzysty dla mnie), pozostałe to mi w ogóle nie przypadają do gustu.
Jest admin - 314TeR szansa na nowy design forum ? Nie tak dawno przecież obchodzilismy pierwsze urodziny forum, więc można by pomyśleć i odświeżyć jego wygląd.
_________________ 10.8 ML
10.7.4 retail 64 bit Chameleon DSDT|Celeron DualCore E1400 (vanila kernel outof box)|Gigabyte GA-EP41-UD3L -Audio ALC888|AudioUSB SWEEX SC004(outof box)|LAN RTL8111 (kext+EFIString)|GeForce 9400GT (EFIString)
Informacje nowości newsy ze świata Hackintosh.Video, poradniki, niezbędne pliki instalacyjne.Więcej na http://forum.osx86.org.pl...t1978.htm#19481
Jeśli ktoś ma zmysł estetyczny, zna się na projektowaniu wyglądu stron i czuje się na siłach pomóc w odświeżeniu wyglądu forum, to zapraszam do zespołu...
Damy radę już sobie coś tam skrobię, chociaż muszę przypomnieć sobie ps 'a ponieważ wcześniej używałem cs2 na M$ a troszkę się różni cs4 na maca xD Będziecie mieli design który spodoba sie wszystkim, bo na pewno będzie tyle wersji że każdemu wreszcie spasuje Ale na razie matura główny priorytet ^^ No i oczywiście wybranka serca, bo czasem lepiej jest ją wybrać niż komputer xD ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.