Wysłany: 2011-05-03, 15:07 czy to tylko snobizm,czy brak checi pomocy?
Pisałem juz kilkukrotnie z prosbą o pomoc w postawieniu iOS X na moim lapku.Odnoszę subiektywne wrażenie,że osoby które sobie juz poradziły z uruchomieniem iOS X zatrzymują wiedzę tylko dla siebie.W swoich postach zadałem myśle konkretne pytania-zero odpowiedzi.Panowie forumowicze,kiedyś też byliście poczatkujący w temacie!Po prostu moje zapytania pozostaja w długiej nie odpowiedzi.
Czytałem.Ale niestety nie ma efektu-o tym tez pisałem.Chodzi mi konkretnie o mój sprzęt,bo żadne próby postawienia Ios x nie przynoszą efektu.Oczekiwałem odpowiedzi w stylu-zastosój ten boot,tego kexa i ten system.Nic wiecej
Więc czego oczekujesz? Że będziemy przepisywać poradniki, czy co?
Na tym forum jest taki drobny problem z łączeniem postów. Czyli: Jeśli dodasz coś nowego to posty się połączą i nie będą oznaczone jako nieprzeczytane.
Dlatego najlepiej zamiast dołączać informacje, lepiej skasować posta i wkleić go jeszcze raz.
Nie wiem jak inni, ale ja mam lepsze rzeczy do roboty niż przeszukiwanie tematów i sprawdzanie czy ktoś czegoś nie dodał.
Poza tym nie ma czegoś takiego jak iOS X. Więc mam takie wrażenie, że niezbyt zapoznałeś się z poradnikami na forum i czekasz aż ktoś Cię poprowadzi za rączkę.
_________________ Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 (Retail x86_64)|Samsung R510|Magic Mouse
Core 2 Duo T6400 2GHz|4GB DDR2 800MHz|PM45 + ICH9M|GeForce 9200M GS 512MB|ALC262|HM500JJ|Yukon 88E8055|BCM94321MC Piszę poprawnie po polsku!Nie pomagam prywatnie przez PW. | Kext Wizard | Chameleon Wizard | HDA Wizard
syberka poniekąd Cię rozumiem, bo samemu to przerabiałem. Ale musisz uzbroić się w cierpliwość. Pracujemy tutaj hobbystycznie, nikt nam nie płaci za czas poświęcony na forum. Powinieneś to docenić, że ktoś chciał napisać poradnik i się podzielić ze wszystkimi. Zawsze mógłby go sprzedać, ukryć w bunkrze atomowym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.