Ja trafiłem tutaj z googli. Po prostu osx86 forum. Wcześniej byłem na osx8(cenzura).pl, ale tam nie ma atmosfery. A tutaj, (chociaż z obrzydzeniem do "pszema")jest z kim pogadać.
na tym forum jest lepszy admin ogarnia to wszystko jakoś
ja jakoś wolę tu pisać , niz na tym drugim forum , tu sie wiecej dzieje jak zauważyłem
_________________ Retail Lion 10.7.2 64 bit - Chameleon DSDT|Celeron DualCore E1400 (vanila kernel outof box)|Gigabyte GA-EP41-UD3L -Audio ALC888|AudioUSB SWEEX SC004(outof box)|LAN RTL8111C/D (outof box)|GF 9400GT (EFIString)
Informacje nowości newsy ze świata Hackintosh.Video, poradniki, niezbędne pliki instalacyjne
Więcej na http://forum.osx86.org.pl...t1978.htm#19481
knapior, atmosfera zależy od nas wszystkich Ja tylko staram się aby była jak najlepsza...
Jeśli macie pomysły na uatrakcyjnienie, ulepszenie forum, nowe działy, coś zmienić, usunąć, dodać, to piszcie śmiało, każda sugestia jest cenniejsza niż żadna...
tak a propos mam pytanie do administracji. forum skupia dosyć wąskie grono, społeczność jest niezbyt duża i raczej zamknięta, a istnieją w Polsce 2 fora na ten temat: osx86.org.pl i osx86.pl. myśleliście kiedyś o połączeniu sił?
//a co do pytania, to znalazłem forum przez googla szukając informacji na temat iDeneb i kextów.
To forum założyłem dla tego że na .pl właściciel nie był zainteresowany jego działaniem i rozwojem, a dla mnie najważniejsze jest aby środowisko skupione wokół tematyki OSx86 miało swoje pewne i stałe miejsce do pisania, odwiedzania... szans na połączenie nie widzę... ale może dla tego że działania, a raczej brak działań właściciela .pl doprowadziły do powstania tego forum i tyle...
Dla mnie najważniejsze aby wszyscy zainteresowani OSx86 czuli się tu dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.