Już wyjaśniam. Jeżeli napiszę nowy post pod porzednim (swoim) to nie pojawia się on jako nowy tylko jest automatycznie dodawany do poprzedniego. Jednak na "zewnątrz" działu w kolumnie ostatni post nie pojawia się nowa data/czas tylko zostaje stara i wygląda to jakby nic nowego w temacie się nie pojawiło. Może by to zmienić?
Chyba, że jest to gdzieś w opcjach forum?
_________________ Toshiba A200-1MY T7250, 965M, X3100, ALC268, RTL8101, 3945ABG, 160GB HDD, 2.5GB RAM - Znowu trup!
Leo 10.5.5
X3100 QE CI - OK
LAN - OK
ALC268 - OK
WiFi Belkin USB - OK
Już wyjaśniam. Jeżeli napiszę nowy post pod porzednim (swoim) to nie pojawia się on jako nowy tylko jest automatycznie dodawany do poprzedniego. Jednak na "zewnątrz" działu w kolumnie ostatni post nie pojawia się nowa data/czas tylko zostaje stara i wygląda to jakby nic nowego w temacie się nie pojawiło. Może by to zmienić?
Chyba, że jest to gdzieś w opcjach forum?
Niestety jest to wada tego skryptu. Znam ją od wielu lat i kiedyś prosiłem przema aby to poprawił... niestety okazuje się że nie da rady, bo są jakieś ograniczenia w strukturze tabel etc...
Mogę to albo zostawić tak jak jest, albo wyłączyć, ale wtedy "roztrzepani czatownicy" będą pisali po parę postów po sobie.
Zdobię jak chcecie - jedynie proszę o opinie co będzie lepsze, czy obecne sklejanie, czy każdy post osobno.
Ja tak trochę egoistycznie, bo dodałem nowe info w wątku o WiFi (Intel/Asus) i tego nie widać
Roztrzepanych czatowników można upominać ale jest to dodatkowa praca dla moderatorów więc nie będę nikomu dodawał roboty. Niech inni się wypowiedzą...
_________________ Toshiba A200-1MY T7250, 965M, X3100, ALC268, RTL8101, 3945ABG, 160GB HDD, 2.5GB RAM - Znowu trup!
Leo 10.5.5
X3100 QE CI - OK
LAN - OK
ALC268 - OK
WiFi Belkin USB - OK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.