Może nie jestem zbytnio zaawansowanym userem ale na mój plus dochodzą 2 aplikacje które udało mi się zrobić na iOS. Jedną z nich jest aplikacje do przeglądania pewnego forum o mobilnych systemach (nie chcę tu robić reklamy) , a druga to nieoficjalna aplikacja do obsługi Google plus. Prosta ale działa:)
Myślę że mogę podzielić się w razie czego i ja się czegoś nauczę o programowaniu na iOS i postaram się pomóc:)
Tamto forum jest dla osób mający dobrą znajomość OSx86 oraz umiejętność programowania, wyjątkiem stanowią osoby chcące pomóc w tworzeniu szat graficznych przy projektach.
Jak projekt jest na tyle ukończony że warto go upublicznić, to trafia to działu z publikacjami i testami. Tam może każdy pomóc w doszlifowaniu.
Jeśli ktoś chce pomóc przy projektach, umie programować, zna się bardzo dobrze na niuansach OSx86, jest uzdolnionym grafikiem, to zapraszam na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.