Jesli byłem ostatnią osobą która napisała w temacie i potem coś chce dodać to wychodzi jako edycja mojego ostatniego wpisu. Wtedy raczej nikt nie widzi chyba,że coś napisałem nowego ? Dobrze rozumuje ? Np mój temat o FL90 mam kolejne rebusy ale jak je pisze to edytuje sie ostatni post i raczej nikt tego juz nie czyta ?
_________________ Compal FL90 | Intel Core 2 Duo T7300 | NVIDIA GeForce 8600M GT 256 | Asus WL-270N MiniPCI-E | ST9500325AS SATA 3Gb/s 500GB 5400 |
System:OSX Lion 10.7.1
Wysłany: 2010-05-19, 11:06 Re: Odpowiedzi w tematach
herkules napisał/a:
Może głupie pytanie ale:
Jesli byłem ostatnią osobą która napisała w temacie i potem coś chce dodać to wychodzi jako edycja mojego ostatniego wpisu. Wtedy raczej nikt nie widzi chyba,że coś napisałem nowego ? Dobrze rozumuje ? Np mój temat o FL90 mam kolejne rebusy ale jak je pisze to edytuje sie ostatni post i raczej nikt tego juz nie czyta ?
Wchodzisz w edycję postu, kopiujesz zawartość postu do schowka, potem go kasujesz, piszesz nową odpowiedź, wklejasz co skopiowałeś i dodajesz "EDIT".
Wysłany: 2010-05-19, 12:14 Re: Odpowiedzi w tematach
314TeR napisał/a:
herkules napisał/a:
Może głupie pytanie ale:
Wchodzisz w edycję postu, kopiujesz zawartość postu do schowka, potem go kasujesz, piszesz nową odpowiedź, wklejasz co skopiowałeś i dodajesz "EDIT".
dzieki .
_________________ Compal FL90 | Intel Core 2 Duo T7300 | NVIDIA GeForce 8600M GT 256 | Asus WL-270N MiniPCI-E | ST9500325AS SATA 3Gb/s 500GB 5400 |
System:OSX Lion 10.7.1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.