Jacy użytkownicy - taki poziom - mam nadzieję że będzie jak najwyższy...
Szkoda że zbyt często na różnych polskich forach widzi się porady "nie mam pojęcia, ale wydaje mi się że wiem" - lub napiszę cokolwiek aby nabić sobie licznik z postami...
Jakoś na zagranicznych technicznych forach panuje raczej merytoryczna i techniczna dyskusja.
Jakoś na zagranicznych technicznych forach panuje raczej merytoryczna i techniczna dyskusja.
I tego nam potrzeba. Potem szukanie czegoś w google to masakra - 0 konkretów. Ale tak to jest jak dzieci neo do klawiatury się dostaną... Nie obrażając nikogo oczywiście.
_________________ 10.6.1 on: Gigabyte P35C S3 - Core 2 QUAD Q6600 - AHCI - HD2600PRO 512mb - GFX w/o qe/ci
10.5 BOX + 10.5.6 Combo on: Acer, GM965 (x3100), ICH8 10.6.1 on: Asus p6t deluxe X58, i7, GF260
A ja kibicuję tamtemu forum również i nie zamierzam opuszczać żadnego, ani tego ani tamtego. Mam zamiar nadal pomagać i pisać posty zarówno na tym jak i na tamtym forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.