A ja kibicuję tamtemu forum również i nie zamierzam opuszczać żadnego, ani tego ani tamtego. Mam zamiar nadal pomagać i pisać posty zarówno na tym jak i na tamtym forum.
Ja też o tym wcale nie myślałem. Zastanawiające jest to że nowy admin nic nie mówi, nie pyta, jest bardzo tajemniczy.
Hahaha Dawno nie byłem ani na tym, ani na tamtym forum... Widzę że na tym starym bardzo dużo się pozmieniało @314TeR ja chyba wiem czemu nie jesteś tam już modem, przecież założyłeś swoje forum Z kolei dziwna rzecz, jestem ciekawy jak sprawa się rozwinie Czy da radę poprzenosić wszystkie posty
_________________ eMachines E730G (MBP8,2) | i5-430M | 2GB RAM DDR3 | HDD 320GB | Radeon HD5470 512MB | Atheros AR9287 | Win Vista SP2 & Kubuntu 11.10
Gigabyte GA-K8VT800 Pro (iMac7,1) | Sempron 2600+ | 1GB RAM DDR | HDD 40GB/60GB | Radeon 9200 128MB | Win XP SP3/OS X 10.5.8
Modyfikuję framebuffery ATI Pisać w razie potrzeby.
Piszę poprawnie po polsku!
a ja wolałbym żeby było jedno BARDZO dobre forum . Tutaj ktoś się tym zajmuje cały czas , tam pewnie zrobią raz porządek i będzie znowu burdel ... takie jest moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.