Poprawcie mnie jeżeli się mylę, ale na starym forum jakieś zmiany zaszły. Doszły nowe działy i jest jakiś nowy moderator Darson.
Może admin się obudził
_________________ Commodore 64 i OSX 10.6.4 Retail
Tamtego forum już nic nie uratuje. Dla mnie na razie jest to śmietnik i zestaw pobożnych życzeń początkujących. Z drugiej strony przyszła mi taka myśl,że domena została w końcu sprzedana i zaraz na zbity pysk nas wyrzucą z moderatorki
Darson jest w grupie boty i dołączył 3 stycznia 2008 czyli ogólnie dzień przed nami. Co ciekawe tamto forum nie ma administratora :D Nie ma takiego usera spełniającego te kryteria :) Chyba jednak osx86.pl się sprzedało.
_________________ 10.6.1 on: Gigabyte P35C S3 - Core 2 QUAD Q6600 - AHCI - HD2600PRO 512mb - GFX w/o qe/ci
10.5 BOX + 10.5.6 Combo on: Acer, GM965 (x3100), ICH8 10.6.1 on: Asus p6t deluxe X58, i7, GF260
A chciałem przejąć tamto forum (za gratyfikacją) od TC i je dalej poprowadzić... ale TC nie odpisał mi na ostatnią propozycję... No cóż... jego wybór... konkurencja powoduje jedynie polepszenie usług i towarów ...nie mylić z polityką Apple...
Tamto forum to woda na młyn odwetowców z myapple. Twardo stoi na gruncie fachowych porad z zakresu korzystania z komend przy bootowaniu -x -v- s -f graphic mode i innych świetnych rozwiązań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC x86. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.