Wysłany: 2009-11-04, 23:54 Pierwsza rocznica startu foum.
Dziś trochę po cichu umknął już rok od startu naszego forum. Zakładając je postawiliśmy sobie wysoko poprzeczkę, aby to forum stało się najlepszym miejscem do dyskusji na tematy związane z OSx86. Nieprzerwanie pracowaliśmy nad tym, aby forum było jak najlepsze i mam nadzieję, że jesteśmy na dobrej drodze do osiągnięcia wyznaczonego celu. Życzę sobie i wam aby zawsze na forum było pod dostatkiem ciekawych tematów do dyskusji, jak najmniej problemów z naszymi maszynami, jak najwięcej ciekawostek, jak najwięcej poradników...
To już rok minął, jak ten czas leci ... Na wstępie w imieniu wszystkich odwiedzających to Nasze forum chciałem podziękować przede wszystkim naszemu administratorowi 314TeR. Bez którego to forum w ogóle by nie powstało. On je założył i włożył bardzo dużo pracy i czasu, aby forum to jak najlepiej działało i się rozwijało.
Oto Jego (314TeR) działalność w statystykach :
Cytat:
Wizyt: 2735
Łączny czas wizyt Godzin: 465
[22% z całości / 6.37 postów dziennie]
Jeszcze raz dzięki za wszystko, co dla Nas użytkowników zrobiłeś.
Statystyki nigdy nie oddadzą merytorycznej zawartości... cenniejsze 100 ciekawych postów na tematy OSx86, niż 1000 o niczym... mam nadzieję że tych pierwszych będzie cały czas przybywać...
Statystyki nigdy nie oddadzą merytorycznej zawartości... cenniejsze 100 ciekawych postów na tematy OSx86, niż 1000 o niczym... mam nadzieję że tych pierwszych będzie cały czas przybywać...
Oczywiście z tym się zgadzam. Nie liczy się ilość tylko jakość. Ze statystyk można różne wnioski snuć, przytoczyłem je tylko tak poglądowo jak to wygląda w liczbach. Same liczby wszystkiego nie powiedzą.
rzooff napisał/a:
Gratulacje!!!
Myślę że cel został osiągnięty
Dalszy rozwój forum jest uzależniony od Nas, od samych użytkowników i atmosfery, klimatu panującego na nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.