To nie zasługa tej "podróby premiera". W naszych politykach jest coś z obrzydliwej służalczości wobec jakiegokolwiek suwerena ( opcja polityczna bez znaczenia) i ten tam no " ryży pinokio" wyskoczył jak zwykle przed szereg i klepnął ACTA zanim się z nimi zapoznał. Zonk nadszedł niespodziewanie kilka dni temu od bratniej przewodniej siły.... Niemcy nie ratyfikują ACTA bo jak się okazuje nie bardzo ten traktat jest zgodny z ichnią konstytucją.
Drugi cios spadł na "biedaka" ze strony Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej , zresztą przeczytajcie sami:
Z tego co czytałem założenie było mniej wiecej takie, że Polska podpisze ACTA żeby podlizać się USA - na co naciskał mocno R.Sikorski - a później cała nadzieja w Parlamencie Europejskim, że ten traktat odrzuci.
Mnie już polityka nie bawi, bo przecież bez znaczenia jest kto aktualnie jest Tuskiem i tak zawsze w styczniu to my - zwykli ludzie dostajemy po dupie, ale jak próbuje się ograniczać tę jedyną namiastkę wolności w galaktyce, to krew mi się gotuje.
Jak znam życie, to niedługo będziemy mieli poprawione ACTA, a to co szykuje nam UE.... to jest coś więcej niż bezprawie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.