Wysłany: 2011-11-28, 09:37 ASUS P7P55D Premium + Intel i5-750
Mam na sprzedaż dwia świetne hackintoshowe elementy
Płyta główna ASUS P7P55D Premium - nowa, rachunek sprzed tygodnia, wszystko oczywiście w stanie idealnym, płyta do pełnego działania sleepa wymaga tylko zrobienia DSDT, cała reszta hula pięknie za pomocą UniBootX.
oraz
Procesor Intel i5-750 2,66GHz LGA 1156, kupiony 1 lipca 2011 roku - stan oczywiście idealny, nigdy nie kręcony, bo i po co, w zestawie z wentylatorem.
Wysłany: 2011-11-28, 21:14 Re: ASUS P7P55D Premium + Intel i5-750
narkoman napisał/a:
Procesor Intel i5-750 2,66GHz LGA 1156, kupiony 1 lipca 2011 roku - stan oczywiście idealny, nigdy nie kręcony, bo i po co, w zestawie z wentylatorem.
Skoro nie kręcony bo i po co to dlaczego w sygnaturze masz 2,96Ghz chyba nie dlatego ze pomyliles 6 z 9 bo leżą od siebie dość daleko na klawiaturze...
Ja widzę że w sygnaturce jest i7 - może stąd ta rozbieżność w taktowaniu. Znam kolegę narkomana osobiście i pomimo, iż zarówno na forum, jak i w temacie HaMACzków jestem newbie to ręczę za jego uczciwość i wstręt do podkręcania. Aż szkoda, że ja mam inny problem, którego nie rozwiąże Jego oferowana płyta
Wysłany: 2011-11-29, 13:38 Re: ASUS P7P55D Premium + Intel i5-750
rzooff napisał/a:
BigFox napisał/a:
chyba nie dlatego ze pomyliles 6 z 9 bo leżą od siebie dość daleko na klawiaturze...
Na numerycznej są dokładnie obok siebie
Sorry odszczekuje jak się za dużo siedzi na laptopie to się zapomina o numerycznej, swoją drogą dalej nie wierze że są dziś osoby które nie próbują OC, i nie istnieje coś takiego jak i7-750 tylko i5-750.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.