Witam, mam do sprzedania lapka Dell Inspiron 1720, komputer mam 3 lata od nowości, mam paragony, płytki, papierki, jest w bdb stanie, kilka rys na obudowie, mało widocznych, komputer posiada:
Komputer posiada zainstalowanego Maczka Snow Leoparda na dysku 320gb i Windowsa 7 na drugim dysku, wgrany Chameleon, posiada kamerę 2mpix, idealny do pracy, internetu, strony www itp, do gier raczej już słabo, dla przykładu GTA 4 przy 20 kl/s przy średnich detalach, bateria trzyma ok. godzinę czasu na macu jak i na windowsie, powięcej informacji można śmiało napisać na gg: 3740352, cena to ok. 1400zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.