EDIT: wykupiliście mi 2.1 EDR i zostały tylko 2.0 EDR w tej samej cenie Brać czy nie ?
Ja na bluetooth 2.0 EDR (nie Apple) miałem problemy z Magic Mouse. Długo się łączyła, a dotknięcie jej trzema palcami zawieszało ją na chwile. Na 2.1 EDR (też nie apple) takich objawów brak.
_________________ Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 (Retail x86_64)|Samsung R510|Magic Mouse
Core 2 Duo T6400 2GHz|4GB DDR2 800MHz|PM45 + ICH9M|GeForce 9200M GS 512MB|ALC262|HM500JJ|Yukon 88E8055|BCM94321MC Piszę poprawnie po polsku!Nie pomagam prywatnie przez PW. | Kext Wizard | Chameleon Wizard | HDA Wizard
Ja bym tak czy inaczej wszystko schował w budzie i podpiął do wewnętrznego USB. Po co ma coś straszyć na zewnątrz. Chcesz porządnie upodobnić HaMaca do Maca to pozbądź się wszelkich kabli i dongli. Niech to będzie ładne
boje sie o sygnal, ze obudowa go za bardzo zdusi, ale fakt ze upchanie tego do srodka byloby ladniejszym rozwiazaniem
moze dzisiaj bede mial troche czasu, to potestuje stabilnosc mojego zasilacza - przeciez kabel pomaranczowy daje nam 3,3v, wiec nie trzeba by konwertera kwestia tylko czy zasilka jest porzadna.
jeszcze nie odpalalem modulow, wiec jeszcze nie wiem nawet czy dzialaja , ale pamietam o Tobie.
Napięcie 3,3V z zasilacza będzie stabilne... musi być...
Co do sygnału to bym się obawiał, że może być na tyle słaby, że myszka, klawiatura może mieć lagi... Nie zawsze "design" jest warty utraty funkcjonalności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.