Mam już dość instalacji tego systemu, więc może ktoś pomoże? Jestem gotów dać 50zł/60 (nie zbyt dużo, ale chodzi tylko praktycznie o wgranie sterowników i uruchomienie żeby to po ludzku działało, bo mac już jest zainstalowany i sprawny) za nakierowanie mnie na sterowniki itp... Mam już wgrany 10.6.0. Więcej informacji PW. Oczywiście przez internet pomoc .
foxconn c51xem2aa - płyta główna
Nvidia nForce 590 SLI - chipset
Dvd - IDE / może być sata
Dysk - podłączony również pod IDE
Klawiatura/mysz PC2 (z racji tego, że USB po instalacji Osx'a nie działa)
Procesor - Amd x2 Athlon 64 SSE1,SSE2,SSE3
Ram : 4gb DDR2
Grafika: geforce 210 DDR3 1024mb
Ostatnio zmieniony przez lacoste11 2012-02-28, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
Jestem gotów dać 50zł/60 (nie zbyt dużo, ale chodzi tylko praktycznie o wgranie sterowników i uruchomienie żeby to po ludzku działało, bo mac już jest zainstalowany i sprawny) za nakierowanie mnie na sterowniki itp... Mam już wgrany 10.6.0.
Nie chcę się wcinać bo nie jest to temat do dyskusji ale poprawianie po kimś jego wcześniejszej instalacji to w 99% przypadków 2x więcej roboty. Do tego archaiczny sprzęt (ICH4, ICH5R a zabawa zaczyna się dopiero od ICH7) lub też AMD.
Każdy z tych sprzętów wymaga patchowanych kerneli, łatanych kextów itd itp. Ciężko jest coś takiego poskładać do kupy, a wynagrodzenie za taką pracę raczej nikogo nie zachęca.
Proszę wybaczyć za wywód i OT, proszę nie iść w moje ślady
Hah muszę się pochwalić Macbook pro jest już w moich rękach. Co do instalacji hackintosha nadal popróbuje, a nóż się uda . Już dużo czasu włożyłem osx'owi więc nie poddam się! Kwota fakt niska, ale odkładałem na pro więc kokosami nie mogę was zaszczycić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.