Wysłany: 2012-01-31, 10:18 Zlecę instalacje systemu Mac OS X na Sony Vaio eh2d1e
Potrzebuję bardzo Maca ponieważ muszę używać programów w nim zawartych.
Laptop jest to Sony Vaio eh2d1e z procesorem i3-2330m
Najlepiej na terenie miasta Płock lub w okolicach.
Ram 4 GB wkrótce będzie 8.
Karta graficzna GF410 HD.
HDD : 320.
Będę również zainteresowany pomocą w instalacji ponieważ jestem uczącym się informatykiem lecz jeszcze styczności z OS X ani z Apple nie miałem.
Dając zlecenie czy prosząc o pomoc pamiętajcie o zrobieniu prawidłowej specyfikacji !
PS: do odpalenia jest tylko zintegrowana w CPU karta HD3000 - zapewne jest tam technologia optimus i nie odpalisz nVidii.
Ale to sie da czyms zastapic ? wiem ze nvidii nie odpale to wyczytalem akurat z netu.
[ Dodano: 2012-02-02, 08:42 ]
cała specyfikacja
Proc: Intel® Core™ i3
model procesora : i3-2330M (2.2 GHz, 3 MB Cache)
Chipset Intel® HM65 Express
wielkość pamięci RAM 4 GB
typ zastosowanej pamięci RAM DDR3 (1333 MHz)
interfejs dysku twardego 5400 RPM
karta graficzna NVIDIA GeForce GT 410M (DirectX11, SM 5.0, PureVideoHD) (Mac tego nie obsługuje to wiem ale czy da się zastąpić);
pamięć karty graficznej 1024 MB
komunikacja Bluetooth, LAN 1 Gbps ,WiFi IEEE 802.11b/g/n
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.