Wysłany: 2012-01-30, 18:51 Zlecę przerobienie ATYinit + pomoc w odpaleniu Radeona 6950
Witam serdecznie! Zapłacę do 30 zł za przerobienie ATYinit, tzn. dodanie do niego ID mojej karty graficznej ;]
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt PW / GG (21524837)
Od razu zaznaczam że za przerobienie pliku płacę 20 złotych, forma dowolna (przelew, sms, paysafe) poza PayPalem!. Jeśli dzięki plikowi odpalę mojego Radeona (Asus Radeon HD6950) dopłacę dyszkę
Wiem, że dla osób obeznanych w tym dodanie takiej pierdółki to nic trudnego, więc byłbym pozytywnie zaskoczony gdyby ktoś zrobił to za free, jednak moją propozycję cenową podałem - do wynegocjowania ;]
Dodatkowo potrzebuje osoby, która za darmo, bądź za niewielką opłatą byłaby w stanie pomóc mi z odpaleniem HD6950 na Lionie. Szczegóły PW / GG
_________________ Mac OS X Lion 10.7.2 Retail | AsRock Z68M / intel z68 | Intel Core i7 2700k | RAM Corsair 8 GB 1600 MHz | Asus Radeon HD6950 2GB | Samsung HDD 1TB | ALC892
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.