Na błahe problemy trafiałem Lechu . Głównie zła naprawa uprawnień, od tego zależy czy system wstanie czy nie Jeśli już musisz ładować kexty do systemowego folderu, to polecam programik kextutylity, super sprawa. Jeśli chodzi o ten tutek co dałem linka, to nie miałem nic w folderze systemowym, tylko wszystko było w katalogu Extra.
Jedyną różnicą jaką dostrzegam pomiędzy tym poradnikiem, a tym co ja zrobiłem jest to że tam polecają użycie PC EFI a ja użyłem Chameleona i nazwa folderu z kextami u mnie KextStore u nich Extensions, więc chyba kextutility w moim przypadku lepiej używać skryptu..
Ale jak wrócę z uczelni zainstaluje ich sposobem, może coś da
Instalować ich PC EFI 10.1 czy ten najnowszy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.