A czy jest jakaś wersja Mac os aby można było zainstalować ten system na mojej konfiguracji? Czy jakoś trzeba robić go aby był dostosowany? Prosiłbym o pomoc gdyż bardzo by mi zależało na odpaleniu tego systemu, już nawet posiadam oryginalny Mac os x Snow Leopard 10.6.3
[ Dodano: 2011-10-12, 08:02 ]
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy otrzymam jakąś pomoc w załadowaniu kex abym mógł uruchomić Mac na swoim komputerku
Pomógł: 28 razy Wiek: 20 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 621 Skąd: Kielce/Kraków
Wysłany: 2011-10-12, 18:36
rzeniowiecki napisał/a:
A czy jest jakaś wersja Mac os aby można było zainstalować ten system na mojej konfiguracji? Czy jakoś trzeba robić go aby był dostosowany? Prosiłbym o pomoc gdyż bardzo by mi zależało na odpaleniu tego systemu, już nawet posiadam oryginalny Mac os x Snow Leopard 10.6.3
[ Dodano: 2011-10-12, 08:02 ]
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy otrzymam jakąś pomoc w załadowaniu kex abym mógł uruchomić Mac na swoim komputerku
Jeśli pragniesz, aby po edycji post widoczny był dla innych jako nieprzeczytany - usuń go i zamieść ponownie - wraz z poprawkami. Co do pomocy - przeczytaj tematy dla początkujących i zadaj konkretne pytanie w odpowiednim dziale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.