Partycja z windows aktywna? Jeśli nie masz błędów i poprawnie zrobiłeś naprawę rozruchu, to windows powinien wstać. Jeśli tego nie robi, to albo naprawa nie poszła poprawnie, albo windows rozsypał się z innych powodów np wspomniane wyżej błędy...
Windows aktywna.
fixboot i fixmbr za każdym razem piszę że pomyślnie.
Windows się raczej nie posypał z powodu błędów. Były one jeszcze przed instalacja macos.
Ostatnią sygestią jest to że w razie pomyłki na początku zrobiłem fixboot na partycji z MacOS a skapnąłem się o tym gdy dałem fixmbr i pokazało że wolumin nie może zostać naprawiony(bo to hfs+ więc to nie jest dziwne).
Więc może to wszystko przez to że dałem ten fixboot mając jako aktywną MacintoshHD?
Soł łiw gat enoder problem:
Normalnie ten komunikat pojawiał się raz czy dwa razy po Waiting for DSMOS, ale ostatnio nie ma siły żeby system odpalił za pierwszym razem-albo to albo jakiś kernel panic(ale rzadziej).
Oprócz tego jest w tym czymś cos ciekawego, bo jak poruszam myszką to przyspieszam pojawianie sie tego błędu(odpalając bez verbose kółeczko pod logiem się szybciej kręci kiedy poruszam myszą )
Ma ktoś jakieś pomysły, bo zaczęło się tak pięknie, ale z czasem ten haMac coraz bardziej szarpie moje nerwy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.