Wysłany: 2010-08-16, 13:30 iatkos s3 v2 na i3/ga-h55n-usb3/grafa integra
Mam pytanko .
czy ktoś instalował na i3, h55n-usb3 i zintegrowanej grafie tą konkretną dystrybucję?
instalowałem v7 na chipsetach 965 , x58 , p35 ,p45
i wSZYSTKO SIĘ UDAWAŁO
przy tej konfiguracji poprostu jakos mi nie idzie.
bios ustawiony jak należy.
instalka przechodzi bez problemu
natomiast potem juz tylko restarty.
udało mi się uruchomić zainstalowanego S3 z parametrami -v busratio=22 cpus=1 mach_1063
ale ani klawierka ani myszka juz nie trykała .
serdecznie proszę o pomoc.
uzależniony jestem od Logic pro 9
[ Dodano: 2010-08-16, 16:26 ]
dobra uruchamia sie ale nie mam kextu do grafiki czy ma ktos namiar na integre intela ta z procka??
[ Dodano: 2010-08-17, 13:56 ]
dobra olałem integre grafike włożyłem sprawdzone 9500 gt
ale pozostał prozostał jeden problem .
iatkos s3 wstaje tylko z poleceniem busratio=22
co zrobić z tym fantem ??
i3 jest obsługiwane w pełni dopiero od 10.6.4. Zaktualizuj do tej wersji a system powinien działać poprawnie z kernelem vanilla bez konieczności podawania dodatkowych parametrów startowych. Nowe Mac Book'i posiadają też grafiki z mobilnych i5 i jest szansa na odpalenie jej... ale to tylko pokładówka, 9500 będzie lepsze niż ta integra...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.