Panowie dopiero teraz zauwazylem ze kontroler sata jest wykrywany jako unknow ahci controler tak być powinno?
W zwykłym 10.6.2 tak będzie. Aby poprawnie był pokazywana nazwa kontrolera to musiałbyś mieć OS X w wersji 10C2234 od iMac'w 11,1. Jest trochę nowszy niż oficjalne 10.6.2. Jak wyjdzie 10.6.3 to kontroler zostanie poprawnie opisany.
Wysłany: 2010-03-20, 01:22
Ok
Dzieki za info widzę ze nie tylko ja siedze po nocach...
Mam pytanmie czy snow postawiony na pc przez inne aplikacje bedzie widoczny jak normalny Mac?
_________________ iHack: Snow Leopard Retail 10.6.7 64 bit | Asus P7P55D PRO | COREi7-875K | Asus HD5870 | 16GB DDR3 |
Piszę poprawnie po polsku!
Wysłany: 2010-03-20, 18:19
Ja wiem,
Ale chodzi mi o to ze zakupiłem program który na moim sie nie rejestruje a u kolegi na macboku pro jest ok i rejestracja przechodzi bez problemu...
314TeR, czy mógłbym cie prosic o sprawdzenie jednego programu?
wyślę Ci na pw nr rejestracyjne i sprawdzisz czy działa u Ciebie.
_________________ iHack: Snow Leopard Retail 10.6.7 64 bit | Asus P7P55D PRO | COREi7-875K | Asus HD5870 | 16GB DDR3 |
Piszę poprawnie po polsku!
Powstał na bazie informacji wyjętych z oryginalnego iMac'a z i7. Używam go łącznie z chameleonem AsereBLN. Wstaw sobie tylko poprawny własny serial, np Lizard ma fajny mechanizm "budowania" własnych seriali.
Do tego polecam ten "zmodyfikowany" fakeSMC właśnie pod i5/i7 - ma on zmienioną wersję SMC.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.