ALC662. Pod leo sam robiłem ale pod snow mam KP, voodoo HDA nawet nie rusza.
Spróbuj kextów spod tego linku
662 wdaje mi się że da radę odpalić... ale trzeba by posiedzieć, zrzucić dump kodeka pod linuxem, zrobić grafi zabawić się trochę...
Dla wszystkich co im po upg do 10.6.2 nie działały karty graficzne Nvidia lub działały poprzez EFI i tak jak w moim wypadku musiałem usypiać i wybudzać .To wyszedł nowy NVEnabler
http://www.kexts.com/view....6_(86-64).html
Wszystko pięknie działa karta do końca rozpoznana Nareszcie
POZDR
Załamałem się - nic nie daje dźwięku pod snowem, macie może jakieś doświadczenia z creativami (audigy SE 7.1) bo taki chce sobie zakupić Jeszcze jedno mnie nurtuje, mam QE na HD4670 ale przeźroczystości na pasku nie mam dalej, nie wiecie jak to naprawić ?
Działa, po jednoczesnej instalacji Voodoo, HDA i jakiś ALC662 iHack przemówił, co do QE/CI to niby był natywna rozdziałka wszystko wykrywało ale to była wina kextów, postawiłem na oryginalnych i śmiga aż miło. Jedyny problem jaki pozostał to karta graf- działa tylko z przyjściówką VGA-DVI, przez samo DVI czarny ekran ale może zmodują kexty kiedyś. Te HD4670 to loteria, akurat ten HIS działa. Ostatnie pytanie, jest jakiś sprawdzony sposób na zwiększenie dokładności myszki ? (IE Opt 1.1A)? W porównaniu do windowsa fatalnie się nawiguje
Co do myszki: tobie się tak wydaje. OS X ma specyficzny sposób sterowania kursorem.. szybkie ruchy myszką - kursor szybko się przesuwa, wolne ruchy myszką - kursor niechętnie się przesuwa. Przyspiesz sobie w Preferencjach w opcjach myszki Śledzenie.
_________________ eMachines E730G (MBP8,2) | i5-430M | 2GB RAM DDR3 | HDD 320GB | Radeon HD5470 512MB | Atheros AR9287 | Win Vista SP2 & Kubuntu 11.10
Gigabyte GA-K8VT800 Pro (iMac7,1) | Sempron 2600+ | 1GB RAM DDR | HDD 40GB/60GB | Radeon 9200 128MB | Win XP SP3/OS X 10.5.8
Modyfikuję framebuffery ATI Pisać w razie potrzeby.
Piszę poprawnie po polsku!
Co do myszki: tobie się tak wydaje. OS X ma specyficzny sposób sterowania kursorem.. szybkie ruchy myszką - kursor szybko się przesuwa, wolne ruchy myszką - kursor niechętnie się przesuwa. Przyspiesz sobie w Preferencjach w opcjach myszki Śledzenie.
Grzesiek13 napisał/a:
I tak też zrobiłem ale chyba rozglądnę się za jakimś zewnętrznym programem
Kwestia podejścia/przyzwyczajenia itp itd... ja np po paru dniach pracy z myszą w OS X, nie potrafię działać w Windows. W Mac OS X zawsze sterowanie myszką odbywało się w taki precyzyjny sposób... jak chciałeś precyzyjnie ustawić kursor np w programie graficznym, to mogłeś to zrobić bez problemu... a spróbuj tak precyzyjnie operować w Windows...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.