Wysłany: 2010-02-14, 18:46
Ha! To jest coś dzięki że to tak wyjaśniłeś, nie wiedziałem że można w tak łatwy sposób zmienić podstawę. Dałem "POMÓGŁ"
Szkoda tylko że ta z allegro za 3 dychy nie jest z regulowaną wysokością bo to że nie ma pivot'u mi akurat nie przeszkadza ale myślę że na ebay'u gdzie takich wynalazków jest więcej ustrzeliłbym jakąś w rozsądnej cenie.
Pora poważnie zastanowić się nad wyborem monitora do wtorku muszę się zdecydować a przynajmniej czy biorę tego ACD.
314TeR zmień jak możesz nazwę tematu na "Apple LED Cinema Display vs inne monitory do HaMac'a", bo zrobił się niezły offtop
_________________ Aktualnie: Notebook Toshiba Satelite L40-139 z Windows Vista Home
W planach: Snow Retail na bebechach z poradnika 314TeR'a haMac idealny ;]
EDIT !! Własnie doszukałems ie specyfikacji i 2408WFP ma HDMI oraz Display Port !! No i stary design ! Więc szukaj tego monitorka Bywają na allegro po 1200-1600zł (używki/nówki bez skaz i skadów używania), poniżej 1200zł z ew ryskami, plamkami Trzeba sie pilnować
Wysłany: 2010-02-15, 20:52
314TeR napisał/a:
Podrzućcie jakieś sznurki to testów.
http://www.digitalversus....1&p2=4455&ph=12 (dziwi mnie tylko że podali że acd jest na matrycy IPS chociaż na myapple kiedyś czytałem że w jednych montują TN w innych IPS ale jak to jest naprawdę apple nie sprostowało...)
314TeR napisał/a:
Sam też możesz to zrobić... na forum nie ma blokowania edycji postów, bo i po co... masz potrzebę poprawienia czegoś, po prostu to zrób
Dzięki za inf. tego akurat nie wiedziałem swoją drogą świetne forum
_________________ Aktualnie: Notebook Toshiba Satelite L40-139 z Windows Vista Home
W planach: Snow Retail na bebechach z poradnika 314TeR'a haMac idealny ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.