Pomógł: 193 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 3691 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2010-08-29, 20:24
Ja powiem tam, mialem 8 procesorów (AMD i INTEL) z czego tylko 2 były nowe. Jeżeli procesor nie był katowany freonem albo na starsznie duzych napięciach to nic mu nie bedzie. i5/i7 to nie takie stare procesory, nie beda wyeksploatowane.
Jeszcze jedno: P55-GD55 nie ma FW, P55-GD65 ma FW 400, nie wiem jak i czy działa w OSX trzeba poszukać. Płyta ma wiecej sekcji zasilania i ma troszke wiecej bajerów. Jeżeli CO zalezy na dobrym FW to kup cos na Texas Instruments i tansza płyte.
FireWire nie jest mi niezbedne na uczelni mam dużo sprzetów pod FW, Myśle ze moge zyć bez tego:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.