Wysłany: 2011-10-07, 16:20 Jaki sprzęt do 1500 zł pod liona.
Witam. Jestem nowy i mam szybkie pytatnie potrzebuję Panowie pomocy w doborze komputera pod Liona. Próbowałem zrobić to pod moim kompem stacjonarnym miałem athlona i poległem.
Chodzi mi o podzespoły które najmniej stawiają opór przy instalacji. Mam do wydania 1500 zł.
Sama jednostka oczywiście. Najlepiej na i5.
Z góry dziękuje.
Pomógł: 234 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-07, 16:46
A co ma zostać ze starego kompa - obudowa, zasilacz?
Co z grafiką?
Przykład względnie budżetowego zestawu na Socket 1156 w załączniku.
Za pozostałą cześć budżetu możesz zrobić upgrade któregoś elementu ale na i5 nie starczy. Ale na P7P55D-E (gdzie masz w bonusie USB3) już tak.
Dzieki za odpowiedz. Obudowe gdzieś mam jakąś starą ,faktycznie zasilacz nowy by się przydał. Grafike lepszą potrzebuję bo lubię czasami pogierczyć w symulatory na kierwonicy więc potrzebuje w miarę dobrą grafe 1gb pamięci oczywiście na cholernym windowsie.
iStig Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 173
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.