Odnawiam temat. Nie kupiłem jeszcze kamerki internetowej, ale mam zamiar bo się przydaje czasem do skypa, a mam narazie mikrofon działający.
Szukam takiej kamerki co będzie mi działać pod nowym Snow i w 64-bitach. Co możecie mi polecić , najlepiej jakołś sprawdzoną. Dobrze byłoby aby działała odrazu po podłączeniu do Snowa - mam taką kartę muzyczną na USB co tak działa pod Snow (out of the box). Najlepiej taką do ok. 100zł. Odrazu mówię że cena np. 200zł w górę odpada.
_________________ Retail Lion 10.7.2 64 bit - Chameleon DSDT|Celeron DualCore E1400 (vanila kernel outof box)|Gigabyte GA-EP41-UD3L -Audio ALC888|AudioUSB SWEEX SC004(outof box)|LAN RTL8111C/D (outof box)|GF 9400GT (EFIString)
Informacje nowości newsy ze świata Hackintosh.Video, poradniki, niezbędne pliki instalacyjne
Więcej na http://forum.osx86.org.pl...t1978.htm#19481
szukaj na chipie OmniVision Technologies, Inc. powinna byc obslugiwana natywnie
He, tylko jak się dowiedzieć na jakim chipie jest dana kamera....
po vendor i product id :):)
pozdrawiam
i jeszcze jedno kupowanie taniej kamery pod osx jest zupelnie bezsensu nie mamy wogole jakosci obrazu a jak jeszcze dolozymy do tego drivery z macam to juz wogole jest do d....:)
istotne tez jest ze jesli to jest kamera USB musi nam system ja wrzucic do USB2 w systemie co czasami przy blednej obsludze USB na niektorych pecetach pod kontrola os x jest niemozliwe
pozdrawiam
_________________ Dell Inspiron 1720 - Snow 10.6.5 and Snow Server 10.6.5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.