Chciałbym kupić kompa typowo pod OS X i FCS3. Wszystko musi śmigać na najwyższym poziomie i tak żeby mi się instalowało z oryginalnej płytki OS X. Procek to będzie raczej jakiś i7 ale co dalej to nie mam pojęcia. Doradźcie wielcy tego forum co by się nadało żeby nie było najmniejszych problemów z działaniem i instalacją OS X z FCS3. Pozdrawiam
Jak szukasz czegoś mocnego, a jednocześnie wyważonego pod OS X... to mogę z czystym sumieniem polecić mój nowy nabytek, pracy właściwie nie ma przy instalacji Retail'a, a wkrótce obszerny poradnik jak postawić OS X na tej płycie łącznie z dedykowanym BootCD.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.