Zanim napiszesz następny post, zapoznaj się z instrukcją obsługi forum, oraz regulaminem forum:
http://forum.osx86.org.pl...kowa-vt5156.htm
Jest to Twój pierwszy post, więc tym razem upomnienie.
PS Nie licz że ktoś za Ciebie będzie sprawdzał za Ciebie konfiguracje z linków i poda na tacy odpowiedź... Jak przygotujesz porządnie specyfikacje w/w sprzętów, to masz większą szansę że ktoś odpisze.
Za 4k przy odrobinie szczęścia można było dostać MBP 2011 13", więc chyba nie ma co się wygłupiać.
No byle że lubisz się bawić i masz za dużo czasu wolnego
Sam aktualnie pracuję nad notebookiem ThinkPad Edge E420s i pomimo teoretycznie sprzyjającej specyfikacji wcale nie jest tak różowo, jakby się mogło wydawać (czarno też nie jest, ale nie obraziłbym się gdyby nie trzeba było tak cudować - a z laptopem zawsze będzie cudowanie :( )
_________________ Snow Leopard 10.6.8 Retail on Lenovo ThinkPad R61i 8932-FDG - This one is resting in peace now.
Lenovo ThinkPad Edge E420s 4401-6YG | Core i5-2430M | HM65 | Intel HD 3000 | Conexant CX20590 | Realtek RTL8111/8168B | Intel Centrino 1000 Nie licz na prywatne konsultacje via PW/GG! | Piszę poprawnie po polsku! | Precz z dystrybucjami na vanilliowym sprzęcie! ~Hack 'em all!~
Ludzie, zejdźcie na ziemię... który Mac Book nadaje się do gier... jedynie najnowsze i najdroższe modele z ATI by spełniły ten warunek... starsze modele mają jakieś cherlawe modele które pozwolą co najwyżej pograć w mocno stare gry...
PS Nie licz że ktoś za Ciebie będzie sprawdzał za Ciebie konfiguracje z linków i poda na tacy odpowiedź... Jak przygotujesz porządnie specyfikacje w/w sprzętów, to masz większą szansę że ktoś odpisze.
Dzięki za porady ,zmieniłem już treść postu ale nie pisałem danych bo nie wiem czy komuś się zechce czytać dokładne specyfikacje wszystkich tych laptopów .
Dzięki za porady
[ Dodano: 2012-05-02, 00:17 ]
Już wybrałem i kupiłem
Mam Asusa G53SW.W grach się sprawdza,
zobaczymy jak będzie z mackiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.