Chipset Mobile Intel® PM965 Express
karta sieciowa Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN (dual-band quad-mode 802.11a/b/g/Draft-N
Karta graficzna ATI Mobility™ Radeon® X2500
Układ dźwiękowy Intel® High-Definition ( i tu nie wiem co się kryje pod tą nazwą)
Od modelu karty dźwiękowej zależy czy i jaki uzyskasz dźwięk... tu nic nie wiesz...
Lan?? Jaki czy w ogóle działa
Chipset - jaki model mostka południowego... też zależy czy, co i jak będzie działać...
Ati Mobility Radeon - żaden model nie będzie działać
Wifi Intela - tak samo... nie będzie działać...
Poszukaj wpierw jakie komponenty mają maczki, a następnie szukaj jak najbardziej zbliżonych notebook'ów... niestety taki jest świat OSx86...
d112, dziś koleś ze sklepu z laptopami podpowiedział mi że jedyny sposób na sprawdzanie bebechów lapropa na odległość to patrzenie na stronach producenta jakie sterowniki są do danego laptopa. Popatrzyłem i faktycznie coś da radę się dowiedzieć.
powodzenia i wytrwałości w szukaniu. Mnie kiedyś chłopaki z tego forum pomogli jak skłądałem PC pod maca.
_________________ Mac OS X 10.5.8 Retail
Mac OS X 10.6 Retail
GA-EP35-DS3L
C2D E8400 3,00 GH
Radeon HD 4870
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.