To chyba jesteś jedynym posiadaczem, jedynego produktu tej firmy
Wpisz sobie w google...
Kod:
http://lmgtfy.com/?q=berklin
Opowieści o "ospałości" myszy to chyba jakieś legendy...
Nie legendy, tylko tak to u mnie wyglada, troche ospalosc sie rozni w zaleznosci od BT jakie wetkn w USB. Co prawda ospalosc moze byc pochodna rozdzielczosci ekranu (1600x1200), w sklepie na wystaowych kompach dziala wyrazniej szybciej.
Sprawdze na nozszej rozdzielczosci i opisze wrazenia.
_________________ MBP 13" 320 GF
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H ,obudowa G4,2GB DDR2 800 MHz, Q8200, DVD slim USB, WiFi ASUS WL-138G,GF210 512MB - WiFi - dziala, Snow Leo Retail 10.6.8 nie dziala dzwiek, oraz zle widzi pamiec po wyzej 2 GB (wiesza sie po kilku minutach)
Pomógł: 227 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4232 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-08-22, 20:21
marjaz napisał/a:
Nie legendy, tylko tak to u mnie wyglada, troche ospalosc sie rozni w zaleznosci od BT jakie wetkn w USB.
Od niedawna, oprócz hacka, mam też w domu oryginalną makówkę i sprawdzałem działanie MM na obu. Niczego takiego nie zauważyłem.
Ewentualnie, może jakiś BT jest trefny i on sam daje jakieś opóźnienie. W każdym razie nie ma różnicy wynikającej z tego, że używasz MM na hackintoshu a nie na oryginalnym maku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.