Pomógł: 227 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4240 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2011-12-27, 23:56
Indiana napisał/a:
faktycznie niektóre P8P67 nie obsługują USB na chipie NEC.
NIE! NEC i Eltron jest obsługiwany. ASMedia nie jest obsługiwany
Z czystym sumieniem nie polecę P8P67 bo jej nie robiłem. Powinna jednak działać. Robiłem wiele P8Z68 Deluxe i MSI na chipsetcie Z68 i z nimi wszystko było cacy, te mobasy polecę bez wahania !
faktycznie niektóre P8P67 nie obsługują USB na chipie NEC.
NIE! NEC i Eltron jest obsługiwany. ASMedia nie jest obsługiwany
Z czystym sumieniem nie polecę P8P67 bo jej nie robiłem. Powinna jednak działać. Robiłem wiele P8Z68 Deluxe i MSI na chipsetcie Z68 i z nimi wszystko było cacy, te mobasy polecę bez wahania !
Tak, pomyliło mi się, oczywiście NEC jest ok.
Widzę że z polecanych przez ciebie Asusów są dwa rodzaje : P8Z68 DELUXE i P8Z68 DELUXE/GEN3, którą wybrać?
Pomógł: 227 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4240 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2011-12-28, 14:17
Gen3 na przyszłość. Większa przepustowość PCIe ale dopiero przy prockach Ivy Bridge i kompatybilnych kartach. Nie raz cena już jest taka sama jak Gen2 ew tylko do 50zł większa.
Wysłany: 2011-12-28, 14:39
Nop szok, ja czekałem 5 dni ale zamawiałem dużo płytek i dostałem solidną paczkę, a nie kopertę bąbelkową Czekałem też dłużej bo zamawiałem do malutkiej mieściny paczkę a nie do Wawy :P
Natomiast wczoraj byłem w ispocie w Gal Mokotów i na pytanie o Snow Leopard chłopcy robili jedynie duże oczy.
W sumie to dziwne żeby w salonie firmowym nie sprzedawać swojego systemu operacyjnego.
W sumie to dziwne żeby w salonie firmowym nie sprzedawać swojego systemu operacyjnego.
To nie jest salon firmowy Apple... nie ma swojego sklepu Apple w Polsce poza tym w internecie. Dodatkowo część asortymentu będzie sprzedawana wyłącznie w sklepie internetowym, np w/w Snow Leopard.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.