Te ze stajni NVidii w większość powinny działać... ale różnie z tym bywa...
Ja rozglądając się za taką VGA wpierw przeglądam testy kart sprawdzając pod kątem jaki konkretnie chipset jest najmocniejszy za daną kwotę. Potem już wedle preferencji... Markowa, nie markowa, chłodzenie aktywne, pasywne... szukam też informacji czy konkretnie ta szuka działa z Mac OS X, czy nie... czasami można się nieźle nadziać mimo pozornej kompatybilności.
Gainward kojarzy mi się z porządnymi kartami, ale osobiście nie miałem do czynienia.
Ten GF z linku - karta bardzo fajna, ma DVI, HDMI i DSUB15, czyli niemal uniwersalny zestaw złączy, ale może to być tez nieco kłopotliwe, czasami aby uruchomić taką kartę należy wyciągnąć NVCAP i "wstrzyknąć" go do injectora od grafiki... oczywiście wszystko do zrobienia.
Jak już upatrzysz sobie konkretny model, szukaj informacji czy komuś udało się takową kartę uruchomić i nie chodzi tu o GF9600GT ale o konkretnie tę sztukę.
A moze zastosować orginalną karte do maca? Kiedyś gdy przeglądałem ebay (nosiłem się z zamiarem kupna mac mini) widziałe taki. Czy orientujecie się jakie jest cena tego patentu i czy pujdzie to pod zwykłym PC?
Chcesz zastosować sobie karte z MacMini [ zintegrowaną ] do kompa stacjonarnego ? Wybacz, ale nie rozumiem twoich kombinacji, jest tyle kart działających pod Mac OS X a kombinujesz jak koń pod górkę. Wypasiony model HD 4850 kupisz naprawdę za nie duże pieniądze [ jak pisałeś do 500zł. to masz nóweczkę ] a stosunek ceny do wydajności to po prostu rewelka, a jak chcesz taniego mac mini to luknij sobie na to : http://technologie.gazeta...ION___test.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.