Wysłany: 2011-11-14, 22:15 Netbook pod Hackintosha
Witam, jako iż moj Toshiba nie obsługuje Hackintosha a MacBook Pro niedługo wyzionie ducha szukam czegoś małego, tymczasowego i taniego (około 1500 zł) pod Hackintosha. Moje wymogi to WiFi z którego korzystam ciągle, rozmiar 11 -13 cali. Używam mac'a do fotografii więc by to wszystko ładnie i sprawnie chodziło... Jakbyście mieli chwilę czasu poproszę o kilka linków do allegro i jakiś kontakt do ludzi którzy umieją zainstalować Hackintosha w Warszawie za whiskey albo plny (ja nie mam cierpliwości no i wiek nie ten by siedzieć godzinami i dochodzić do czegoś) ; )
- najlepiej nadają się netbooki na platformie GMA950
Raczej jeśli już ATOM, to tak jak wspomniał Astarael, lepszym wyborem jest ION pierwszej generacji, przynajmniej interface będzie miał akcelerację, oraz powinno działać sprzętowe dekodowanie H264, więc filmy nawet te 1080p nie powinny być problemem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.