Nie do odpalenia... Jedyne zintegrowane VGA na intelu do ruszenia to GMA950 - występowała i w deskotopowej i notebookowej wersji, oraz X3100 - ale to tylko notebookowa. To co wyżej to zwykła 3100 (bez X) nie do ruszenia.
Inna płyta z zintegrowaną VGA, to na nvidii MCP79 - nawet niezła kombinacja, bo pokładówka to najczęściej GF9300/9400 czyli już z akceleracją H264...
GMA950 nie w każdym wypadku się odpala - ja miałem u siebie problemy i to nie małe. Najlepiej kupić taniego GF 9xxx - łatwiej się je uruchamia niż GMA.
Ja w tej chwili mam sprzęt podobnej klasy cenowej, możliwe że nawet tańszy - szczegóły w podpisie. Działa na 10.6.8 i jest w miarę ok. Zbieram na nowy
No dobrze, za 500 zł raczej nic z tego. Dowiedziałem się, że najprawdopodobniej w okolicach czerwca/lipca/sierpnia w moje ręce wpadnie HP ENVY 14 Beats Edition. Ma on procesor sandy bridge, a z tego co pamiętam to były z nim jakieś problemy pod OS X. To prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.