haMac, to filozofia i sposób na zaspokojenie swoich potrzeb... czasami nie chodzi o to że kogoś stać czy nie stać na maczka... a o sam fakt czy potrafię z hackować czy nie... dla mnie to drugie jest bardzo miłe i przyjemne, nie mniej doceniam wygodę i komfort rozwiązania Apple'a...
Ale dość tego offtop'a... to wątek o kartach muzycznych USB...
Użytkownik tego forum Lechu ma taką kartę, więc o szczegóły można pytać Jego. TU jest Jego profil
Ma działać jako out of the box , czyli od razu po podłączeniu, bo system ma już sterowniki. Ja mam wcześniejszy model SWEEX SC004 i nie narzekam.
_________________ 10.8 ML
10.7.4 retail 64 bit Chameleon DSDT|Celeron DualCore E1400 (vanila kernel outof box)|Gigabyte GA-EP41-UD3L -Audio ALC888|AudioUSB SWEEX SC004(outof box)|LAN RTL8111 (kext+EFIString)|GeForce 9400GT (EFIString)
Informacje nowości newsy ze świata Hackintosh.Video, poradniki, niezbędne pliki instalacyjne.Więcej na http://forum.osx86.org.pl...t1978.htm#19481
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.