oke thnx, here you have my dsdt table dump.
I have 4 Gb of 800 Mhz DDR2 RAM.
Can you also make one with NO speedstepping pls? because sometimes I overclock my cpu to 3.0 Ghz (333 fsb & 667 RAM), so speedstepping isn't possible then.
Check whether the changes the processor frequency in a monitoring program, for example, "Harware Monitor. Google for it. And/or check entries in IORegistryExplorer. If you have entries CPUPlimit with value 0x0 and CSTInfo, and at least two states PerformanceStateArray, speedsteep it works correctly. Look at screen and compare with Yours.
Przedni Mic - DZIALA
Tylni Mic - DZIALA
Line-In - u mnie sie nie pojawia… nie wiem dlaczego
Mam za to 2 razy Line Out z tylu (pomaranczowe i czarne gniazdo) oba DZIALAJA
Przednie sluchawki tez DZIALAJA
Super - Dzieki.
P.S. Od czasu jak zaczalem uzywac Twoj kext dla P5W DH zauwazylem ze po obudzneniu widze caly czas akcje na dysku (dioda, ktora pokazuje read/write pulsuje w rownych odstepach czau - moze co pol sekundy). Nie mialem tego wczesniej. Jesli zrobie restart to wszyskto wraca do normy. Czy ktos ma podobne obserwacje?
Line-In - u mnie sie nie pojawia… nie wiem dlaczego
Line-In pojawi się (powinien się pojawić) jak coś w niego wetkniesz. Wtedy External Mic powinien się zamienić w Line-in. Prosił bym o sprawdzenie, bo sam nie mam sprzętu
toto napisał/a:
Mam za to 2 razy Line Out z tylu (pomaranczowe i czarne gniazdo) oba DZIALAJA
aby to zrobić poprawnie.
Dokładnie - są tak ustawione że za pomocą Audio MIDI Setup możesz połączyć głośniki i te 2x line-out w jedno wyjście 5.1 analogowe
Cytat:
P.S. Od czasu jak zaczalem uzywac Twoj kext dla P5W DH zauwazylem ze po obudzneniu widze caly czas akcje na dysku (dioda, ktora pokazuje read/write pulsuje w rownych odstepach czau - moze co pol sekundy). Nie mialem tego wczesniej. Jesli zrobie restart to wszyskto wraca do normy. Czy ktos ma podobne obserwacje?
A to nowość... nigdy nie zauważyłem takich problemów u siebie... może przyczyna jest nie w płycie a konkretnie urządzeniach IDE/SATA podłączonych do płyty... spróbuj odpiąć zbędne napędy i przetestować bez nich...
Probowalem wetknac mikrofon i glosniki do niebieskiego gniazdka (line in). W obu przypadkach nic sie nie zmienia w System Pref. Wyglada jakby ten port nie dzialal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.