Witam.
Przeszukałem chyba już cały internet w poszukiwaniu odpowiednich sterowników do popularnej "mydelniczki" i zero wyników. Znalazłem jakieś tam sterowniki v.4.06 na intela, ale przy próbie uruchomienia wyskakuje info ,że PowerPC nie jest już obsługiwane.. Wiem ,że ten modem ma nawet problem ze sterownikami na Windowsie ,a co dopiero na macu, ale niestety wysiadł mi router i jakoś muszę sobie teraz radzić Jest w ogóle jakaś nadzieja na to ,że go odpalę na Lionie? Z tego co widzę na Snow Leo można go uruchomić sterownikami , które podałem wyżej.. Działa mi tylko internet z Playa, a tu wiadomo , nieciekawa prędkość i ograniczony transfer.. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.