Pomógł: 28 razy Wiek: 20 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 621 Skąd: Kielce/Kraków
Wysłany: 2010-08-13, 10:31
Po pierwsze - forumowicze nie mają obowiązku znać dokładnej specyfikacji tego modelu netbooka, więc to do Ciebie należy podanie wszelkich informacji potrzebnych do udzielenia Ci pomocy. Poczytaj FAQ, a konkretniej:
man_of_the_oak, sorki, dodałem specyfikacje
natomiast po skopiowaniu NullCPUPowerManagement.kext
na flashdisk do /Extra/Extensions nie wywala kernel panic
tylko zawiesza się troszkę dalej (screen)
man_of_the_oak, sorki, dodałem specyfikacje
natomiast po skopiowaniu NullCPUPowerManagement.kext
na flashdisk do /Extra/Extensions nie wywala kernel panic
tylko zawiesza się troszkę dalej (screen)
A jak poczekasz z minute dwie, to coś dodatkowego wypisuje?
Postawiłem 10.6.7 na tym netbooku. Wszystkie peryferia chdzą cacy, sleep, Fn na KB, etc. Nie mam natomiast speed steep dla CPU i GPU freq.scaling.
Mój com.apple.boot.plist (wzorem z instalera
Kod:
https://sites.google.com/site/asusguide
) nie zawiera "geneate P/C-states". Jako że mój 1201N jest już złożony (dostęp do HDD b.utrudniony) - boję się beztrosko eksperymentować z systemem bowiem KP oznacza rozbiórkę kompa.
Moje pytanie do innych fanów 10.6.7 na 1201N: czy chodzi u Was CPU speed steep oraz GPU freq scaling ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.