Konfiguracja wydaje się być dobra. Grafika do odpalenia. Dźwięk również - jest LegacyHDA pod ten układ.
Nie wiem jak wygląda sytuacja z LANem.
WiFi na pewno nie będzie działać.
Ogólnie to dobry sprzęt na retaila.
Zawiera smbios identyfikujący sprzęt jako MacBook z X3100 oraz LegacyKext - dzięki tej parze oprócz zwykłego zarządzania energią będziesz mógł odpalić PM grafiki -> trochę chłodniej + dłuższa praca na baterii
_________________ Snow Leopard 10.6.8 Retail on Lenovo ThinkPad R61i 8932-FDG - This one is resting in peace now.
Lenovo ThinkPad Edge E420s 4401-6YG | Core i5-2430M | HM65 | Intel HD 3000 | Conexant CX20590 | Realtek RTL8111/8168B | Intel Centrino 1000 Nie licz na prywatne konsultacje via PW/GG! | Piszę poprawnie po polsku! | Precz z dystrybucjami na vanilliowym sprzęcie! ~Hack 'em all!~
No dobra to teraz mam pytanie zainstalowalem juz odpalil sie elegancko Tylko mam problem z zabootowaniem z dysku ;/ bo nie bootuje wgl http://forum.osx86.org.pl...otcd-vt2646.htm zrobilem Wszystko co było w : Bootloader, obczailem kexty, tu tez poustawialem "org.chameleon.boot.plist" , przy Tym DSDT nie mialem zbyt pojecia co zrobic;/, a SMBIOS niechcial mi się zapisac w katalogu i potem zrestartowalem to nie odpala sam z dysku Tylko musze mieć w napędzie płytke UniBootX i dopiero startuje. Wiec proszę o pomoc
Mam pytanie jakich sterowników do Audio użyć bo VooDooHDA nie działa tak jak sugerowali gdzieś na zagranicznym forum. No i mam problem z tym że gdy wyłączam komputer to się restartuje a gdy uruchamiam ponownie to tak jak by usypiał tylko nie da się go wybudzić
Uruchamianie kilku biurek jest tylko na Lionie ?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.