Witam!
Posiadam komputer Samsung R509,Intel Pentium Dual Core 2,16 ,NVIDIA 9200M GS 256MB,WIFI:Atheros AR5007EG, HD Audio ALC232
Zainstalowalem dystrybucję SnowOSX,i po instalacji mam kernel panic.Jak go uruchomić?Instalowalem juz z 10 razy za kazdym razem inne kexty,juz nie wiem co robic.Pomocy!
Screeny:
-
EDIT:
Zainstalowalem bez tego co powoduje kernel panic.Zapewne tamto miało obsługiwać mój dysk pod SATA,a bez tego jest:
Still waiting for root device.
EDIT2:
Już nie mam problemu, bo zrezygnowalem ze Snow Leo,zainstalowałem iPC 10.5.6 i jest ok.
Pomógł: 234 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-27, 18:08
Generalnie paniakuje Ci AppleIntelPIIXATA.
Nie wiemy jakie masz chipsety, jak masz podpięte dyski (SATA, AHCI czy IDE), co wybrałeś przy instalcji?
Bez tego ciężko sensownie doradzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.